Matematik

-1=x^2-3

20. august 2013 af go2a (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg forstår ikke hvordan jeg skal regne ligningen når x står i anden

-1=x^2-3

På forhånd Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x2 på den ene side:

x2 = -1 + 3 = 2

 


Svar #2
20. august 2013 af go2a (Slettet)

okay så hvis x^2=2 hvad er x(altså bare x så)=?


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. august 2013 af mathon

   x = ±√(2)


Skriv et svar til: -1=x^2-3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.