Matematik

matematik C

21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

jeg skal bruge hjælp til hvordan jeg regner de opgaver der er i den vedhæftet fil 

Vedhæftet fil: matematik 1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af mathon

                         Hvor langt er du kommet og hvad har du forsøgt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2013 af SuneChr

5 opgaver og 10 delspørgsmål.

Hvori består problemet med af finde vinkel C i opgave 4a ?


Svar #3
21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

ups jeg glemte at slette den

jeg har regnet opgave 4a og 4b 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvad har du så selv gjort i opgaverne 3, 5, 6 og 7 ?


Svar #5
21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i opgave 3, 6 og 7 

og i opgave 5 ved jeg ikke hvordan jeg skal omskrive formlen


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Opg 3: forholdet mellem priserne er lig med forholdet mellem indekstallene.

Opg 5: man skal løse ligningen

1200 = 0,0349 · x3,13

Opg 7: Konstant procentuel vækst beskrives ved en eksponentiel model.


Svar #7
21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

hvordan finder jeg middeltallet i opgave 6c?

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Benyt intervallerne midterværdier og gang dem med de respektive frekvenser og læg tallene sammen.

<x> = ∑i fi · xi


Svar #9
21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

er det såden

3,25*0,06+3,75*0,18+4,25*0,28+4,75*0,18+5,25*0,10+5,75*0,12+6,25*0,08


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Ja, det ser rigtigt ud.


Svar #11
21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

eller er det sådan

(3,25*3+3,75*9......)/50


Brugbart svar (0)

Svar #12
21. august 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med. 


Brugbart svar (0)

Svar #13
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#11

Det vil jo give det samme resultat. Benyt fremgangsmåden i #9.


Svar #14
21. august 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

nej det giver den første giver 3 komma et eller andet og den anden giver 5,13  har ige regnet dem ud jeg tror det er den sidste der er rigtig 


Brugbart svar (0)

Svar #15
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#14

Du må nok tjekke dine udregninger igen. Her får man

3,25*0,06+3,75*0,18+4,25*0,28+4,75*0,18+5,25*0,10+5,75*0,12+6,25*0,08 = 4,63

 


Skriv et svar til: matematik C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.