Studér i udlandet

Studere 1 år i USA

26. august 2013 af markusj (Slettet)

Hej Studieportalens brugere,

Jeg ved der er mange herinde som går/har været minumum 1 år i USA. Jeg har nogle spørgsmål vedr. dette. 

Jeg er igang med min sidste år på HHX. Efter jeg har afsluttet HHX, så vil jeg tage til USA for at studere Engelsk 1.år . Jeg er ikke lige den bedste til engelsk, men er meget god til at skrive og kan kommunikere med folk. Det er bare min accent som er virkelig virkelig dårlig :(  Grundet til jeg vil derover er fordi jeg altid har ønsket mig og studere i USA og lære flydende engelsk, da jeg skal bruge det i universitetet.

Er der nogle som kan anbefale nogle firmaere som sender udviklingsstudenter til USA. Jeg har været inde på google og søgt, da kommer mange firmaere op, men jeg vil meget gerne høre fra jer som der er i USA og har været der. Hvilket firma i tog derover med? 

Hvad er kravene, hvis man skulle studere derovre (optagelsen til studiet herhjemme)? Jeg har undersøgt, hvor meget det koster osv. 

 

Håber i vil hjælpe :) 

God aften

MVH

Markus 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af Lotteandkjaer (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2013 af wewin (Slettet)

Hey Markus.

Faldt lige over dit spørgsmål da jeg lige svarede et lignende spørgsmål. Jeg går nemlig lidt med samme tanker som dig. Jeg har tidligere været på High school ophold i USA og det var noget af det fedeste!. Derfor vil jeg gerne til USA igen og læse på et universitet. Jeg har kigget meget på Google og der er lidt en jungle. Jeg overvejer dog at tage fat i EDU (http://www.edu-danmark.dk/) og høre hvad de kan tilbyde mig. Derudover har jeg været inde til et personligt møde med EF sprogrejser, da det var dem jeg var på High schoo med, hvilket jeg var glad for. De sagde faktisk at de har nogle forberedelsesprogrammer i USA der kan sikre at man bagefter bliver optaget på et af de universiteter i USA som de arbejde med. Umiddelbart lød det jo ret fedt men det er også rimelig dyrt så ved ikke helt. Tjek det ud her http://www.ef-danmark.dk/top/universitet-i-udlandet/ eller giv dem et kald. Derudover har jeg også brugt en del tid på ambasadens hjemmeside da de har en masse information - http://denmark.usembassy.gov/studying-us.html

Ellers kan jeg kun sige at jeg havde en fed tid i USA og håber virkelig jeg kan komme tilbage for at studere. Hvis du finder information der er nyttig så send mig det endelig. Håber det gav dig lidt inspiration i hvert fald.


Skriv et svar til: Studere 1 år i USA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.