Matematik

hjælp algebra

28. august 2013 af mariameria (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej kan i hjælp mig med det her :  1: ab+6+ba-8+ab+5.        2:    2xy-yx+11-3xy-13.       


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2013 af LubDub (Slettet)

husk at

        a·b = b·a

 

så 1: kan skrives som

        ab + 6 + ab - 8 + ab + 5 = ..


Svar #2
28. august 2013 af mariameria (Slettet)

3ab+3


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. august 2013 af LubDub (Slettet)

 korrekt


Svar #4
28. august 2013 af mariameria (Slettet)

hvad med den anden jeg kunne ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2013 af LubDub (Slettet)

     2xy - yx + 11 - 3xy - 13 = 2xy - yx - 3xy + 11 - 13 = ..


Svar #6
28. august 2013 af mariameria (Slettet)

2xy+11-2xy-13


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2013 af LubDub (Slettet)

nej

      2xy - (1·)yx - 3xy + 11 - 13 = ..

 


Svar #8
28. august 2013 af mariameria (Slettet)

-2xy+11-13


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. august 2013 af 123434 (Slettet)

2xy-yx-3xy+11-13=-2xy-2

 


Skriv et svar til: hjælp algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.