Matematik

Reducér

28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Støder på dette, som jeg ikke er sikker på...:

12x-8-3x+5x+10

Giver det:

14x+2 (x'erne hver for sig, tallene hver for sig)

eller

16x (selvom der ikke står x efter tallet, tæller jeg det som om der er)

Håber i forstår...

 

På gensyn!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2013 af Elektro (Slettet)

Dit første forslag er det korrekte


Svar #2
28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Ok!

Så står der, at x = 5

Giver det så 70x+2???


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis x = 5 giver udtrykket 14x+2 så

14x + 2 = 14·5 + 2 = ...


Svar #4
28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.