Matematik
Aflevering
28. august 2013 af
Detsværtformig (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Har brug for hjælp......
Opgave 1:
I en retvinklet trekant er den ene katete 30 cm lang og summen af de to andre siders længder er 80cm
Beregn den eksakte værdi af disse siders længder
Opgave 2:
Sæt fælles faktorer uden for parantes
A) p= 3a^+12ab-9ac
B) p= 4x^+16xy-20xz
Opgave 1:
I en retvinklet trekant er den ene katete 30 cm lang og summen af de to andre siders længder er 80cm
Beregn den eksakte værdi af disse siders længder
Opgave 2:
Sæt fælles faktorer uden for parantes
A) p= 3a^+12ab-9ac
B) p= 4x^+16xy-20xz
Svar #1
28. august 2013 af Andersen11 (Slettet)
1) kald for eksempel den anden katetes længde for x og udtryk hypotenusen ved x. Opstil Pythagoras og løs den fremkomne ligning.
2. En fælles faktor er en faktor, der er fælles for hvert led i udtrykket. Skriv udtrykkene korrekt op. En faktor, der er fælles for alle leddene i et udtryk, kan sættes uden for en parentes.
Skriv et svar til: Aflevering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
