Matematik

eksponent

29. august 2013 af 123434 (Slettet)

Hvordan udregnes 5^(2,5)? ved det giver 55,90


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

52,5 = 52+0,5 = 52 · 50,5 = 25 · √5 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. august 2013 af Mathematica (Slettet)

Brug en lommeregner, det er ikke noget du bare kan regne ud i hovedet.
Evt kan du se, at det er:

5^(2+½)=5^2 * √5


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2013 af LeonhardEuler


Skriv et svar til: eksponent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.