Matematik

Variabelsammenhæng

30. august 2013 af Khan123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej folkens 

Har lidt problemer med denne opgave - mere der hvor man skal isolere.. Håber der er nogen der vil hjælpe :)

 Tusind tak på forhånd

En kasse har bredde x, længde 2x og højde h. Det oplyses at kassens rumfang, V, er 2000.
Bestem sammenhængen mellem x og h, og isoler h.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opskriv udtrykket for kassens rumfang V udtrykt ved x og h, og sæt det lig med 2000. Isoler h af udtrykket.


Svar #2
30. august 2013 af Khan123 (Slettet)

Sådan her??:

h•x•2x=2000

h•x2=1000

h=1000/√x

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2013 af LubDub (Slettet)

#2

 prøv at isolere h
 i h·x2 = 1000
 igen

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Formlen for rumfanget er korrekt. Isoler nu h af dette udtryk.


Svar #5
30. august 2013 af Khan123 (Slettet)

Vil det se sådan her ud:

h=1000/x2


Skriv et svar til: Variabelsammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.