Fysik

KJ til kWh

01. september 2013 af plamesaen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude jeg mangler formlen for at lave KJ om til kWh


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af mathon

       1 kWh = 3,6·103 kJ

       1 kJ = (1/3,6)·10-3 kWh ≈ 2,77777·10-4 kWh


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2013 af SuneChr

Benyt

1 J/s  =  1 W
Du mener sikkert  kJ og ikke KJ,
præfikset  lille k  (kilo)  betyder 103

# 0
Jamen så blev du da sparet for regnearbejdet.
Du har den så færdig serveret i  # 1.


Svar #3
01. september 2013 af plamesaen (Slettet)

mange tak begge to :-) hav en god søndag..


Skriv et svar til: KJ til kWh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.