Matematik

Reducer

01. september 2013 af lalul (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et par opgaver som jeg har svært ved at løse

 

(2xy)^2

2(xy)^2

2√3^2+4^2-6

Hvis man skal reducere (-a)*(-b) er det så ikke bare det samme som -a*(-b)

Please hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af 123434 (Slettet)

a)

(2xy)^2

2xy^2

b) 2(xy)^2

2(xy^2)

2xy^2


Svar #2
01. september 2013 af lalul (Slettet)

tak hvad med den sidste? :)


Svar #3
01. september 2013 af lalul (Slettet)

er du sikker? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

     (2xy)2 = 22·x2·y2

     2(xy)2 = 2·x2·y2

     2·√(32+42) - 6 = 2·√(25) - 6 = ...


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

Hvis man skal reducere (-a)*(-b) er det så ikke bare det samme som -a*(-b)

     jo det kan man godt sige


Svar #6
01. september 2013 af lalul (Slettet)

Okay, blev bare forvirret, fordi at jeg syntes det var underligt, at der var 2 opgaver der gav det samme :) tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

#6

    der er ikke nogen opgaver her, der giver det samme :)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.