Matematik

vektor

02. september 2013 af LineBenteKristensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej alle sammen 

vil nogen af jer hjælp mig med dette matematik det haster.

 

se vehæftet fil

  

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2013 af mathon

Du skal benytte

                            | a+b |  =  √(a2 + b2 + 2·a·b·cos(v))                         |a| = a       |b| = b                                    

                            | a-b |  =  √(a2 + b2 - 2·a·b·cos(v))

         samt
                                         |a+b|2 - a2 - b2
                           cos(v) = ------------------
                                             2·a·b


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.