Fysik

Overtrykket

02. september 2013 af snilo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer :) 

Jeg har et lille problem, jeg sidder med en rapport og for at komme videre med beregningerne skal jeg bestemme overtrykket ved et lile forsøg vi har lavet. Jeg får givet formlen delta p = densiteten af vand * h* g 

h= 30,5 cm 

Jeg  indsætter mine værdier: delta p = 1000 kg/m^3 *0,305m * 9,82 N/kg = 2995,1 ? kan det passe og i så fald, hvad er enheden så? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2013 af mathon

                 Δp = (1000 kg/m3) • (0,305 m) • (9,82 N/kg) = 2995,1 N/m2 = 2995,1 Pa


Skriv et svar til: Overtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.