Matematik

Hvordan indtegner man dette i et koordinatsystem?

03. september 2013 af SouthSide (Slettet)

yd=3x+6

Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2013 af Hans344444 (Slettet)

yd= y-aksen. fx. x=1 --- 3*1+6= 9. så går du 1 hen og 9 op


Svar #2
03. september 2013 af SouthSide (Slettet)

Mange tak!


Svar #3
03. september 2013 af SouthSide (Slettet)

Dani9139, så jeg rykker end ud fra 0 eller hvad? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2013 af Budsmoke

Hvilket niveau er det på??


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Linien med ligningen

y = 3x + 6

går gennem punktet (0;6) og har hældningskoefficient 3. Ud fra punktet (0;6) går man så 1 til højre og 3 op for at komme til et nyt punkt på linien, osv.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. september 2013 af Hans344444 (Slettet)

Man starter fra nul, så det første punkt hedder (1,6)


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. september 2013 af 123434 (Slettet)

0# Lav et sildeben. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Nej. Genlæs forklaringen i #5.


Skriv et svar til: Hvordan indtegner man dette i et koordinatsystem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.