Matematik

værdimængden

09. september 2013 af cheraiko85 (Slettet)

jeg har lige et spørgsmål, til en opgave.

For funktionen f gælder, at Dm(f)=[-2;6[. Regneforskriften er f(x)=2x-3

jeg skal bestemme værdimængden.

. Da jeg får oplyst at Dm(f) er -2,6 hvor -2 er med og 6 ikke er med. Så det er således x-værdier fra -2-6

Så jeg kan således sætte x-værdierne ind i regneforskriften og således beregne y-værdien.

er vm(f) så:

Vm(f)=[-7,9[

eller skal jeg sætte -2 og 5 ind i stedet for 6??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af PeterValberg

Vm(f) = [f(-2);f(6)[ = [-7;9[

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. september 2013 af cheraiko85 (Slettet)

super så har jeg forstået det rigtigt. tak


Skriv et svar til: værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.