Matematik

reducering

09. september 2013 af cheraiko85 (Slettet)

hejsa, er der nogle som vil tjekke disse opgaver igennem for mig?

Skriv så enkelt som muligt, jeg skal reducere så meget som muligt.

a)

(3+a+2b)*(2a-b)

= 6a+2a^2 +4ab-3b-ab-2b^2

b)

4x*(2x-8)-3x*(3x-7)

=-x^2-11x

c)

13*(4y+6)*(2y-7)

=13*(8y^2-28y+12y-42)

= 104y^2-208y-546


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af mette48 (Slettet)

Ja du skal reducere så meget som muligt og du skal huske at have mellemregningerne med.

a) træk sammen til sidst

b) mellemregnning mangler

c) mellemregning


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.