Fysik

v(t)=s'(t)???

09. september 2013 af Budsmoke

Jeg har læst mig frem til at v(t)=Δs/Δt, men jeg fatter bare ikke hvordan, jeg skal tegne en (t,v)-graf, ud fra det hvad jeg kan se på en (t,s)-graf??

Nogen der har en lidt pædagoisk måde at forklare det på??

På forhånd mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af mathon


             v(t) = med hældningskoefficienten til tangenten i ethvert punkt på (t,s)-grafen.


Svar #2
09. september 2013 af Budsmoke

#1
 

Vil min (t,v)-graf så blive punkter med rette linier imellem??.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2013 af mathon

Nej
          men du kan afsætte støttepunkter for (t,v) grafen ud fra tangenthældningen i et passende antal
          punkter på (t,s) grafen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2013 af Erik Morsing (Slettet)

prøv at tegne en af de eksempler, du har i bogen, så er det nemmere at se, hvad grafen siger


Svar #5
09. september 2013 af Budsmoke

#3
Ok, men jeg forstår stadig ikke helt, hvordan jeg skal tegne (t,v) grafen, hvad skal jeg bruge a til i min v(t)formel??

jeg har læst på dette link http://www.hindsholm.dk/soeren/fysik/newtonsl.pdf men det er stadig lidt for vildt, til at jeg selv kan læse mig ud af det..


Svar #6
09. september 2013 af Budsmoke

#4
Den ene er bare en vandret linje der starter i (0,5)???


Skriv et svar til: v(t)=s'(t)???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.