Matematik

Vektorer

10. september 2013 af molly16 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude :-)

Er der nogle, der vil hjælpe mig med følgende opgave i matematik? 

Tak på forhånd!!

Vedhæftet fil: Opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opskriv vektorernes komponenter ved hjælp af oplysningerne i opgaven. For eksempel

vv = |vv| · [cos(80º) ; sin(80º)]

vf = |vf| · [cos(90º-(63º+z)) ; sin(90º-(63º+z))]

v = vv + vf = |v| · [cos(27º) ; sin(27º)]

Man kender |vv| og |vf| og søger |v| og z .


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.