Matematik

Omregning af formel

15. september 2013 af mace666 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Formlen til udregning af BMI hedder som bekendt 

         b= m/h^2

 hvor b: BMI, m: vægt i kg og h: højde i m.

så skulle den laves om, til hvis man kun kendte B og H, så den kom til at hedde h2*b=M.

Nu skal jeg lave den, som hvis man kun kendte B og M, altså sådan at man kan beregne H udfra, B og M hvordan gøres dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af mathon

         h2 = (m/b)

         h = √(m/b)


Skriv et svar til: Omregning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.