Matematik

Hjælp

15. september 2013 af hans1995 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Find skæringskodinaterne for x og y.aksen for nestående funktioner:

fx= 3x+5


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af SuneChr

Skæring med x-aksen er at sætte y = 0
Skæring med y-aksen er at sætte x = 0


Svar #2
15. september 2013 af hans1995 (Slettet)

kan du ikke bare lige vise hurtig hvordan man løser den opgave


Svar #3
15. september 2013 af hans1995 (Slettet)

kan du ikke bare lige vise hurtig hvordan man løser den opgave


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2013 af SuneChr

f (x)  =  3x + 5
Genlæs # 1
Vi har jo, at   f (x)  =  y

Skæring med x-aksen:
3x + 5  =  0    Løs denne.
Skæring med y-aksen:
y  =  3·0 + 5   Løs også den.


Svar #5
15. september 2013 af hans1995 (Slettet)

er x= 5 og y også???


Svar #6
15. september 2013 af hans1995 (Slettet)

Kaan du ikke hjælpe med at løse bare denne enkle opgave ? hel?


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.