Matematik

Potenstal

18. september 2013 af Kage1515 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogen der ved hvordan man skriver 100, 1000 og 10 000 000 som potenstal? :/ lad vær med bare at giv svaret men forklar hvordan i gør :P hjælppp det er for til imorgen

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

100 = 10 

1000 = 103

10000000=107

10*10 er det samme som 10^2

10*10*10 er det samme som 10^3

Spørg endelig, hvis der er som du ikke forstår


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Fordi 

an betyder a skal multiplicerer n-antal gange med sig selv.

fx.

10= 10 • 10 = 100

103 = 10 • 10 • 10 = 1000

ovs.


Svar #3
18. september 2013 af Kage1515 (Slettet)

Årh tusind tak! :-)

Skriv et svar til: Potenstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.