Matematik

Brøkregning (Adderes) Haster..

22. september 2013 af monii98 - Niveau: 8. klasse

Håber i vil hjælpe det faster list med de her opgaver jeg har siddet fast ved i noget tid. 

tak på forhånd:)

6. Hvad skal der adderes med for at få 1?

a. 1/3 + 1/4: 1/3 + 1/4= 3*4 og 4*3 = 7/12     (så langt er jeg kommet og ved ikke hvordan jeg skal komme videre) får når jeg kigger i facit bliver det: 7/12 = 0,583 = 58,3% 

Er der nogle der kan fortælle mig hvordan det hænger sammen, og resultatet er, får i facit som jeg har skrevet ned er der 3 resultater.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

1/3 + 2/3 = 1

1/3 + 1/4 = 3/12 + 4/12 = 7/12, hvad skal du  'putte på', hvis det skal give 12/12?

Ved ikke om jeg har misforstået opgaven, men prøv at formulere det lidt mere forståeligt 


Svar #2
22. september 2013 af monii98

Jeg har ganget 3 med 4 og 4 med 3 men forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2013 af Gliates (Slettet)

#2

Hvad forstår du ikke?


Skriv et svar til: Brøkregning (Adderes) Haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.