Matematik

Reducer

22. september 2013 af jegelskerkage33 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2a + 3b + (2b – a) = 2b - a + 2a + 3b = 5b + 2a

(a – b) – (3a – 5b) = a - b - 3a + 5b  = -2a + 4b

Er disse udregninger korrekte ? 

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2013 af PeterValberg

nej til den første:   -a+2a giver ikke 2a

den anden er korrekt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. september 2013 af jegelskerkage33 (Slettet)

Kan det så passe at den første giver 5b + a ? 


Og mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2013 af LeonhardEuler

Ja


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.