Spansk

Hvordan forkortes adjektiverne?

28. september 2013 af NealogNikki (Slettet)

Hvordan forkortes adjektiverne?

Bueno
Malo
Grande 

Har glemt det og kan ikke finde nogen steder om det? Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af jbmm (Slettet)

Bueno = buen (foran hankønsord i ental)
Malo = mal (foran hankønsord i ental)
Grande = gran (foran hankønsord og hunkønsord i ental)


Skriv et svar til: Hvordan forkortes adjektiverne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.