Matematik
Hjælp
29. september 2013 af
Hjklljdd (Slettet)
Hej alle sammen. Jeg står med et problem angående ligninger. Hvordan regner man ligningen ud hvis lighedstegnet står først eller i midten her er et par eksempler: 13x= 7x + 48 og 17x - 5 = 6x + 28?
Håber i kan hjælpe. På forhånd tak:)
Håber i kan hjælpe. På forhånd tak:)
Svar #1
29. september 2013 af 123434 (Slettet)
17x-5=5x+28
17x-5+5=5x+28+5 får 5 til at forsvinde ved at trække 5 fra.
17x=5x+33 trækker sammen
17x-5x=33
12x=33
12x/12=33/12
x=2,75
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
