Matematik

Procent om til hele tal.

30. september 2013 af NannaDanvel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad er 90% af 9000 kroner? =_________

En metode til at regne procenter om til hele tal? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2013 af Hessboy (Slettet)

Du ganger bare 9000(Kroner) Med 0.90(Procenten) :-)


Svar #2
30. september 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Så.. 8100? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2013 af Hessboy (Slettet)

DET ER MEGET MULIGT


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt. 

90% = 90/100 = 9/10 = 0,90 


Skriv et svar til: Procent om til hele tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.