Matematik
hvad betyder???...funktioner....
01. november 2005 af
sebb (Slettet)
opgaven hedder følgende:
Bestem df/dx for følgende funktioner:
f2(x)= x^5-5/tanx
og
f4(x)= 1/sinx
men det som jeg ikke forstår erat hvad fanden er df/dx....????
Bestem df/dx for følgende funktioner:
f2(x)= x^5-5/tanx
og
f4(x)= 1/sinx
men det som jeg ikke forstår erat hvad fanden er df/dx....????
Svar #2
01. november 2005 af sebb (Slettet)
tak, men har lige selv fundet ud af det....
men ellers tak!
men ellers tak!
Skriv et svar til: hvad betyder???...funktioner....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
