Matematik

HJÆLPPPPPPPPP!

02. oktober 2013 af nightfall (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan finde ud af det her???

Bjørn Einar Romøren: Længde i meter. (h) = 135,0 Point for længden. (p) = 87,0 Point for stil. Dommer A= 19,0 Dommer B= 19,5 Dommer C= ??? Dommer D=19,0 Dommer E= 18,0

Bjørn Einar Romøren sprang 135,0 m. Hans totalpoint var 143,5.

Hvor mange point fik Bjørn Einar Romøren af dommer C?


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Læg de givne pointtal sammen og bestem så, hvad man skal lægge til den sum for at få 143,5 i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2013 af SuneChr

Overskriften lader antyde, at Bjørn Einar Romøren pådrog sig en idrætsskade i et sådant omfang,
at ambulance med udrykning var påkrævet.
Prøv en anden gang, at finde en passende overskrift, som siger noget væsentligt om opgavens indhold.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2013 af birgitd

Man kan da ikke bare lægge alle pointtal samme og se hvad der så skal til for at få 143,5. 87 point for længden plus de 4 dommers point giver mere end 143,5. Har der ikke stået noget om at nogle dommerstemmer ikke skal regnes med?? måske at den højeste og den laveste karakter ikke skulle medregnes?


Skriv et svar til: HJÆLPPPPPPPPP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.