Matematik

Lingninger

02. oktober 2013 af Klackus (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Ligninger
1.)7x+8-3x=31+5


2.)3x+15=31-x.



3.)5x+8=22+x.



4.)6-3x=28-14x.




5.)9(3+2x)=10x+45









Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af PeterValberg

se [ LINK ]

der er forøvrigt ingen grund til at oprette en ny tråd med det (de) samme spørgsmål

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dobbeltpostering med https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1388956

Hold diskussionen i den oprindelige tråd.


Svar #3
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Lingninger
1.)7x+8-3x=31+5.................
2.)3x+15=31-x...........………
3.)5x+8=22+x........................
4.)6-3x=28-14x. ....................
5.)9(3+2x)=10x+45................





Håber i kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hold nu diskussionen i den oprindelige tråd.


Skriv et svar til: Lingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.