Matematik

Ligninger

02. oktober 2013 af Klackus (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej jeg har nogle spørsmål håbet i kan hjælpe


1.)7x+8-3x=31+5 2.)3x+15=31-x. 3.)5x+8=22+x. 4.)6-3x=28-14x. 5.)9(3+2x)=10x+45

.SKYND JER!!!!!:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Skriv det ordentligt op. Det er næsten umuligt at se, hvor et stykke ender og det næste starter.

Hvor er dine egne forsøg?

(Efter redigeringen i #0 gik der så smartphone i teksten).


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

HEJ HAR DU SELV PRØVET?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2013 af PeterValberg

Her er et link til en samling af videoer om ligninger [ LINK ]

God filmaften XD

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

Den første er en gave. Prøv en selv.

Målet er at isolere x.

1.)7x+8-3x=31+5   (*Trækker -3x fra 7x)

4x+8=31+5

4x=31+5 -8    (Trækker -8 på begge sider)

4x=28

4x/4 = 28/4      (Dividere med 4 for at isolere x for sig selv)

x = 7


Svar #5
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Jeg har siddet hele dagen til nu (har det for til imorgen) og vil gerne bare i seng:)

Svar #6
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Kan i ikke nok bare skive det op til mig?

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så kom i gang med at regne de andre stykker nu. Hvis 1 dag ikke er nok, må du hellere starte flere dage før næste gang.


Svar #8
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Vi fik det får til Idag og fik fri kl 15:15 og så skulle jeg til fodbold og er meget træt og jeg må slet ikke være oppe lige nu?:(

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Søforklaringer er der altid rigeligt af. Så må du hellere se at komme i seng nu, så du kan være vågen og udhvilet i morgen, når din lærer gennemgår lektierne.


Svar #10
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Kan jo ikke lave den når jeg ikke kan finde ud af dem?:)

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#10

I #4 er den første af opgaverne lavet for dig. Det er meningen, at du selv skal lave dine lektier. Prøv nu at løse de andre ligninger.


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

2.)3x+15=31-x.

3x =31-x-15

4x=16

x=4

Hvis du vil i det mindste vil prøve lave en.. Altså du siger du har siddet med det, men du har ikke vist at du har prøvet selv endnu :).

Lad være med at være uærlig over for dig selv. Hvis du ikke kan(hvilket ikke er tilfældet) eller gider, så lad være med at lave noget og sig til din lærer at du ikke kunne finde ud af det eller gider det. Der er ingen der vil gøre dig fortræd, hvis du ikke har lyst :).

Prøv 3. selv


Svar #13
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Jeg fatter det overhoved ikke?:(:)

Svar #14
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Min lærrer flipper ud !;(

Brugbart svar (0)

Svar #15
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#13

Hvad fatter du ikke? Er det betydning af x?

En ligning skal tænkes som en vægt. Tager man noget fra den ene side, tipper vægten. Derfor må vi putte noget på den anden side for at holde vægten ved lige. Det giver vel menning?


Brugbart svar (0)

Svar #16
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

x er den ukendte værdi. Når der står 3x, så betyder det 3•x. Opgaven i en ligning er at, få x'erne på den ene side, og alt andet på den anden side. Jeg går ud fra at du kan gange, minusse, plusse, og divdere?

F.eks. jeg har en ligning

2x+3=3

Vi vil gerne have 2x til at stå for sig selv!

2x+3-3=3-3 (Vi minusser på begge sider, så "vægten" ikke tipper)

og der komme til at så: 2x = 0


Svar #17
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Alsår er helt blank lige nu men har lige siddet at lavet 13 andre og nu har jeg bare glemt det!!!:(:(:(

Brugbart svar (0)

Svar #18
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#17

Det pladder kan du jo så forklare din lærer i morgen.


Brugbart svar (0)

Svar #19
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#17

Det har jeg svært ved at tro på :). Der er noget der hedder muskelhukommelse, og hvis du har lavet 13. andre kan du ihvertfald i det mindste godt starte med et bud på 3'eren.

Røverehistorier virker ikke på mig :)

Alt den koncentration og energi du bruger på at divergere og lyve, kan du bruge på opgaven.

Du må da vide HVAD du ikke kan finde ud af.


Svar #20
02. oktober 2013 af Klackus (Slettet)

Fint jeg gir op så !

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 48 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.