Matematik

Problemregning

03. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder:

I en klasse med 30 elever har 6 elever røde strømper på. Hvor mange % af eleverne har røde strømper på?

Jeg vil IKKE have svaret - men fremgangsmåden :)

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af Moderatoren

6 ud af 30.

6/30 = 0,20 = 20/100 = ? %


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2013 af Moderatoren

Hvis du kigger i din formelsamling, vil du se et næsten identisk eksempel på side 14.


Svar #3
03. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#1

1000000000 TAK!

#2

Jeg skal lære at bruge den mere :D


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.