Fysik

ΔE=m*c*ΔT

03. oktober 2013 af Birgitpigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal udregne ΔE ud fra følgende formel:

ΔE=m*c*ΔT

massen =0,273 kg 

c = 4180 Kj/kg

og ΔT=3,4 

ΔE=0,273*4180*3,4

ΔE=3879,876 

Er det på nogen måde rigtigt og hvish, hvad er enheden på denne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af mathon

Er det vand?


Svar #2
03. oktober 2013 af Birgitpigen (Slettet)

Ja, undskyld det glemte jeg at skrive!


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2013 af mathon


                                      E  =  m  •  c  •  ΔT

                                      E  =  (0,273 kg)  •  (4,180 kJ)/(kg·K)  • (3,4 K) ≈ 3,880 kJ
                                          


Svar #4
03. oktober 2013 af Birgitpigen (Slettet)

Tusind tusind tak! Har prøvet både på lommeregner, Maple og telefonen og har fået 3 forskellige svar! Men tusind tak! 


Skriv et svar til: ΔE=m*c*ΔT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.