Fysik
Rydbergformlen/konstanten
01. november 2005 af
Nithelizius (Slettet)
Hej
Jeg har siddet og bikset lidt med Rydbergformlen mht. en fysikrapport, opgaveformuleringen lyder: Brug Rydbergformlen til at finde Rydberg konstanten..
1/lambda=R*((1/m^2)-(1/n^2) <=> 1=lambda*R*((1/m^2)-(1/n^2) <=>
1/R=lambda*((1/m^2)-(1/n^2) ? er det korrekt, eller kan den reduceres så jeg kun har R isoleret..
på forhånd tak
Jeg har siddet og bikset lidt med Rydbergformlen mht. en fysikrapport, opgaveformuleringen lyder: Brug Rydbergformlen til at finde Rydberg konstanten..
1/lambda=R*((1/m^2)-(1/n^2) <=> 1=lambda*R*((1/m^2)-(1/n^2) <=>
1/R=lambda*((1/m^2)-(1/n^2) ? er det korrekt, eller kan den reduceres så jeg kun har R isoleret..
på forhånd tak
Svar #2
02. november 2005 af Nithelizius (Slettet)
haha ja ok, mig der ikke lige tænkte. selvfølgelig, super.. mange tak :)
Skriv et svar til: Rydbergformlen/konstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
