Matematik

Akvarium

05. oktober 2013 af crelle98 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg er i gang med en Problemregning men jeg har fået nogle problemer

Jeg har fået det her spørgsmål:

Du skal vise med en beregning, at akvariet kan indenholde 128L vand.

Målene på akvariumet er 40cm 40cm 80cm, jeg tror det har noget med rumfanget at gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

40cm*40cm*80cm=128000cm^3=128liter             Divider med 100

4dm*4dm*8dm=128dm^3=128 liter


Svar #2
05. oktober 2013 af crelle98 (Slettet)

Tak for Hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

#1 123434, du mener vel divider med 1000?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#3

Det tror jeg, at hun gør :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

3# Jo. 


Skriv et svar til: Akvarium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.