Fysik

E=m*c*∆T

07. oktober 2013 af ostepopsen12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ved at bruge formlen E=m*c*?T kan man finde energien af alt i hele verden, har jeg fået at vide. Vil det så sige at man også ville kunne finde energien af en celle, hvis man kunne måle dens masse, c-værdi og temperaturændring?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man kan beregne den energi, der skal tilføres for at opvarme en celle en vis temperaturændring ΔT .


Skriv et svar til: E=m*c*∆T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.