Fysik
Svingende bjælke
Hej, en der vil være sød at hjælpe med det oploadede dokument :) ?
Svar #1
08. oktober 2013 af hesch (Slettet)
I = b * -½h∫½h z2 dz =
2*b*0∫½h z2 dz = ( symmetrigrunde )
2*b* 1/3 * 1/8 * h3 = 1/12 * b * h3
Altså du skal skære linealen over, netop langs aksen, så kan du se det.
Svar #2
08. oktober 2013 af Gladlise (Slettet)
Forstår det ikke helt, kan du forklare det på en anden måde tak :) ?
Svar #3
09. oktober 2013 af hesch (Slettet)
Du må lave en tegning af, hvad det er du skal integrere over ( en oversavet lineal set mod endefladen ). Sæt målene b, h og variablen z ( dz ) på, og aksen. Vedhæft den, så skal jeg kommentere på den.
At kommentere udregningen uden en tegning, bliver for indviklet.
Svar #4
09. oktober 2013 af hesch (Slettet)
Stamfunktionen til z2 = 1/3 * z3. Du indsætter grænsen ½h heri og får 1/3 * 1/8 * h3.
Skriv et svar til: Svingende bjælke
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
