Matematik

lineær programmering

08. oktober 2013 af mulleJ1995 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal gøre rede for den samlede omsætning, som beskrives ved funktionen:

f(x,y)=-50x^2+1000x-200y^2+4000y

jeg har q(y)=-200y+4000  og  p(x)=-50x+1000

hvordan er den blevet opløftet i anden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af peter lind

Kan vi ikke få hele opgaven ?


Svar #2
08. oktober 2013 af mulleJ1995 (Slettet)

jo :)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2013 af peter lind

p(x) angiver antal styk der sælges ved prisen x. Beløbet der sælges for  antal solgte gange pris = p(x)*x. Tilsvarende for den anden funktion


Skriv et svar til: lineær programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.