Fysik

Relativitetsteori

11. oktober 2013 af came (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en opgave jeg har beregnet, men jeg får ikke det korrekte resultat og jeg kan ikke se hvor det er gået galt i det jeg mener at det er den korrekte fremgangsmåde;

'A canoe has a velocity of 0.320 m/s southeast relative to the earth. The canoe is on a river that is flowing at 0.600 m/s east relative to the earth'

Jeg har følgende opgave: 'Find the magnitude of the velocity vc/r of the canoe relative to the river.'

vx = 0.320 * cos(315) + 0.600 * cos(180) = -0.145663

vy = 0.320 * cos(315) + 0.600 * sin(180) = -0.242249

v = sqrt(vx2+vy2) = 0.28267

Dette er, tydeligvis ikke det rigtige svar.

Er der nogle, der kan se hvor det er gået galt?


Svar #1
11. oktober 2013 af came (Slettet)

Jeg har fundet ud af det, sorry.

Metoden var rigtig, min lommeregner duede bare ikke. :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. oktober 2013 af SuneChr

# 1
H u r r a  !  for menneskets sejr over teknologien.


Skriv et svar til: Relativitetsteori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.