Spansk

man kalder

12. oktober 2013 af sexysofie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan siger man:

Man kalder dem danskerne?

Bare det der ''kalder dem''

er det les llamamos ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2013 af jbmm (Slettet)

aktiv: los/les llaman daneses (=de kalder dem danskere) (los/les llamos daneses = vi kalder dem danskere)
passiv/man: se les llama daneses (=man kalder dem danskere)


Skriv et svar til: man kalder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.