Matematik

Komplekse tal

14. oktober 2013 af shafaifer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan gøres dette (vedhæftet):

Vedhæftet fil: TilStudieportalen.PNG

Svar #1
14. oktober 2013 af shafaifer (Slettet)

Her vedhæfter jeg 2. fil.

På forhånd, mange gange tak.

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2013 af hesch (Slettet)

Hint:  Du kan skrive  -27i  som  27/ 270º.   27 = 33.


Svar #3
14. oktober 2013 af shafaifer (Slettet)

Tak for svaret, men hvorfor det?

En af definitionerne på i er, at -i2 = -i. Dette må også gælde uanset hvilken koefficient man ganger på i.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2013 af hesch (Slettet)

3√( 27/ 270 ) = 3/ (270/3) = 3/ 90 = 3i

-27i  kan også skrives  27/ -90  og som  27/ (2*360-90) = 27/ 630


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. oktober 2013 af mathon

                         z3 = 33•ei•(3π/2+p•2π)

                         z = 3•ei•(π/2+p•(2/3)π)

                                       z1 = 3•ei•(π/2+0•(2/3)π) = 0 + 3i

                                       z2 = 3•ei•(π/2+1•(2/3)π) = -3√(3)/2 - (3/2)i                                      

                                       z2 = 3•ei•(π/2+2•(2/3)π) = 3√(3)/2 - (3/2)i


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.