Matematik
Eksponentialfunktion
03. november 2005 af
john2005 (Slettet)
f(x)=(2/3)^X
g(x)=(3/2)^X
Formulér på grundlag af de to grafers udseende og beliggenhed en regel for sammenhængen mellem grafer for eksponentialfunktioner med reciprokke grundtal..
En smule hjælp søges :)
f(x)=(2/3)^X
g(x)=(3/2)^X
Formulér på grundlag af de to grafers udseende og beliggenhed en regel for sammenhængen mellem grafer for eksponentialfunktioner med reciprokke grundtal..
En smule hjælp søges :)
Svar #1
03. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Vink:
Ved spejling i andenaksen ser graferne ud til at være hinandens spejlbilleder.
Dette ønskes ifølge den stillede opgave formuleret matematisk.
//Epsilon
Ved spejling i andenaksen ser graferne ud til at være hinandens spejlbilleder.
Dette ønskes ifølge den stillede opgave formuleret matematisk.
//Epsilon
Skriv et svar til: Eksponentialfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
