Matematik

HJÆLP!!

23. oktober 2013 af AwesomeUggi (Slettet)

Hey derude. 

Har brug for hjælp til en matematik opgave.

Vil blive så glad hvis i kunne hjælpe.:)

Statens samlede indtægter fra boligejerne kan for de seneste år med god tilnærmelse beskrives ved følgende lineære model: S=1,82x+0,50 Hvor x betegner antal år efter 2000, og S betegner statens boligintægter, målt i mia. kr.

a.) bestem statens boligintægter i 2008 ifølge denne model. Hvad fortæller tallet 1,82 om udviklingen i statens boligintægter?

Jeg har lavet opgave a.) 

S=15,06

Det er B.) jeg ikke kan finde ud af... den lyder sådan her.

b.) I hvilket år kommer statens boligintægter på 19 mia. kr., hvis udviklingen forsætter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2013 af peter lind

Sæt S=19 i formlen og løs den derved fremkomne ligning


Svar #2
23. oktober 2013 af AwesomeUggi (Slettet)

Altså sådan her?

19 = 1,82x+0,5
 

Svaret bliver 2,32?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2013 af peter lind

ja


Skriv et svar til: HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.