Matematik

Procentregning

23. oktober 2013 af Natasha94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, nogen der kan hjælpe med procent regning? Kan simpelthen ikke huske noget fra matematik :S Tak på forhånd. :)

Vægt 

Start: 55,7 kg - Slut: 57 kg - Ændring: 1,3 kg - Procentændring: ??

BMI
Start: 17,96 - Slut: 18,61 - Ændring: 0,65 - Procentændring ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Udtryk ændringen i forhold til startværdien, og omregn så denne brøk til %.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2013 af mathon

            1 + r = 57/55,7 = 1,0233

             r = 0,0233 = 2,33%


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2013 af SuneChr

Hvad skulle jeg gøre, hvis jeg mødte min klasse med: "Jeg kan simpelthen ikke huske noget som helst matematik. Nu må I klare Jer så godt som muligt."
Jeg mener, man kan ikke gå på STX 3.år og have glemt helt eller delvist pensum.


Svar #4
23. oktober 2013 af Natasha94 (Slettet)

Har afsluttet Mat på C, og skal heldigvis ikke bruge matematik på nogle af de studier jeg vil søge ind i. Derfor mener jeg ikke, at det har været nødvendigt at huske noget af mit pensum. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

#4 Hvad vil du læse?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

(57-55,7)/55,7*100=ca 2, 33%


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det er forkert skrevet op. Der mangler % på venstre side, eller faktoren 100 skal fjernes fra venstre side.


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.