LaTeX
Optælling i lister
04. november 2005 af
Export (Slettet)
Jeg vil gerne have en liste, hvor der tælles op efter [1], [2], ..., hvordan gør jeg så det? Jeg har prøvet følgende:
\\usepackage{enumerate}
\\begin{enumerate}[[1]\\quad]
\\item Lalala!
\\end{enumerate}
Men af en eller anden grund vil den ikke godtage optionen [1]\\quad. Er der nogen der ved, hvordan jeg løser dette problem?
\\usepackage{enumerate}
\\begin{enumerate}[[1]\\quad]
\\item Lalala!
\\end{enumerate}
Men af en eller anden grund vil den ikke godtage optionen [1]\\quad. Er der nogen der ved, hvordan jeg løser dette problem?
Svar #1
04. november 2005 af fixer (Slettet)
En simpel måde er at anvende det fleksible list-environment.
\
ewcounter{liste}
\\begin{list}{[\\arabic{liste}]}{\\usecounter{liste}}
\\item tekst 1
\\item tekst 2
\\end{list}
Der er utvivlsomt andre metoder.
\
ewcounter{liste}
\\begin{list}{[\\arabic{liste}]}{\\usecounter{liste}}
\\item tekst 1
\\item tekst 2
\\end{list}
Der er utvivlsomt andre metoder.
Svar #2
04. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg tror at følgende kan klare det:
\\begin{compactenum}[{[}1{]}\\quad]
Jeg tror at følgende kan klare det:
\\begin{compactenum}[{[}1{]}\\quad]
Svar #3
04. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Hovsa. Jeg sad og rodede med det, og så kom jeg til at bruge paralist i stedet for enumerate, men optionen er i hvert fald korrekt.
Hovsa. Jeg sad og rodede med det, og så kom jeg til at bruge paralist i stedet for enumerate, men optionen er i hvert fald korrekt.
Skriv et svar til: Optælling i lister
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
