Matematik

Matematik ligning

26. oktober 2013 af anonymwomen (Slettet)

Nogen der vil hjælpe med at regne 7(2x-5)=49 ud med udregningen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2013 af peter lind

Divider ligningen med 7


Svar #2
26. oktober 2013 af anonymwomen (Slettet)

Man skal da gange og ikke dividere


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2013 af peter lind

I dette tilfælde kan det bedst betale sig at dividere med 7. Foretag bare divisionen og se hvad du får


Svar #4
26. oktober 2013 af anonymwomen (Slettet)

Vil gerne skrive det du mener her ned?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

    7(2x - 5) = 49     som #1 skriver: divider ligningen med 7

    2x - 5 = 49/7         


saml nu x'erne på venstresiden og tallene på højresiden


Svar #6
26. oktober 2013 af anonymwomen (Slettet)

Hvad skal jeg så efter jeg har divideret 49:7= 7? hvad skal jeg så gøre med 2x -5

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

læg 5 til på begge sider og divider med 2


Svar #8
26. oktober 2013 af anonymwomen (Slettet)

Ville De ikke være venlig at skrive det ned så jeg kan forstå det bedre? :)

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. oktober 2013 af mathon

                              7 • (2x-5) = 49   

                              (7 • (2x-5)) / 7 = 49 / 7                          divider med 7 på begge sider

                              2x - 5 = 7                                              læg 5 til på begge sider

                              2x - 5 + 5 = 7 + 5                                  reduceres

                              2x = 12                                                 divider med 2 på begge sider

                              2x / 2 = 12 / 2

                              x = 6

.

Du bør sætte dig det mål, at blive bedre til at læse/forstå meningen med en faglig tekst.

Ellers får du mange naturfagsfaglige kvaler i fremtiden.

                           


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. oktober 2013 af LullerBuller123 (Slettet)

7 (2x-5) =49/7                Vi dividerer 49 med 7, så der kun vil stå;

2x-5=7                           Samler x'erne på den ene side og tallene på den anden

2x-5+5=7+5                    lægger 5 til på begge sider af lighedstegnet.

2x=12                             Dividerer med to på begge sider af lighedstegnet

2x/2=12/2

x=6

:) forstår du?


Svar #11
26. oktober 2013 af anonymwomen (Slettet)

Ja nu forstår jeg det. Mange tak:) Det er bare det øverste der hele tiden forvirrede mig, men det fik jeg så ordnet. Det nederste ved jeg godt, men som sagt er det bare der øverste

Skriv et svar til: Matematik ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.