Matematik
Regneregler
05. november 2005 af
Santafun (Slettet)
f(x)=(x^2+1)/(x-1)
Beregn de x-værdier for hvilke grafen har vandrette tangenter og løs derefter ligningen f'(x)=0,5
På forhånd tak...
Beregn de x-værdier for hvilke grafen har vandrette tangenter og løs derefter ligningen f'(x)=0,5
På forhånd tak...
Skriv et svar til: Regneregler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
