Matematik

Celcius og Fahrenheit - Hjælp!

27. oktober 2013 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, der vil forklare mig, hvad jeg skal her:

Du er på rejse i USA og ønsker derfor en oversættelse fra °F til  °C. Omskriv den formel du har fundet i b) og c) så du kan finde  °C ud fra  °F (dvs. °F skal isoleres) 

Min formel for Celcius til Fahrenheit er: 1,8x + 32

Tak, på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af LeonhardEuler

F = 1,8•C + 32

Isoler F ...


Svar #2
27. oktober 2013 af Rezwan9 (Slettet)

#1

Mange tak! Jeg forstod den ikke helt, men nu ved jeg, hvad jeg skal :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2013 af LeonhardEuler

#2

Godt. Men bemærk at jeg har byttet om på tingene. Korrekt er det :

C = 1,8•F + 32

Isoler F

 

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2013 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det er ikke korrekt. der gælder

C = (5/9)·(F - 32)

og

F = (9/5)·C + 32 .

Udtrykket i #1 er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2013 af katped (Slettet)

Hvis fahrenheit lyder på 68

68 - 32 = 36

36 / 9 = 4

4 * 5 = 20 grader celcius


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. december 2013 af LeonhardEuler

#6

Kig på datoen.


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. marts 2014 af katped (Slettet)

#6 Har det rigtige resultat 

-32

/9

*5


Skriv et svar til: Celcius og Fahrenheit - Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.