Matematik

Formel for Celcius til Fahrenheit??

27. oktober 2013 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal finde antal grader Fahrenheit, når jeg kender antal grader celcius. Hvad er formlen for det, sådan helt simpelt?

Jeg har et svar til den, men jeg synes, formlen er alt for indviklet, og jeg er sikker på, at der er en anden, nemmere måde/ligning for den.

Mit svar indtil videre:

y = º c i Fahrenheit

x = º Celcius

y = ((x • 9) : 5) + 32

Tak, på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af mathon

              y = ((x • 9) : 5) + 32

              y = 1,8x + 32


Svar #2
27. oktober 2013 af Rezwan9 (Slettet)

#1

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2013 af mathon

       x = (y - 32) / 1,8              apropos    https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1399256


Skriv et svar til: Formel for Celcius til Fahrenheit??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.