Matematik
matematik-opgave
05. november 2005 af
Anna18 (Slettet)
Hej
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?
I et koordinatsystem er givet tre punkter
A(1,2)
B(4,-6)
C(6,-5)
Beregn arealet af trekant ABC
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?
I et koordinatsystem er givet tre punkter
A(1,2)
B(4,-6)
C(6,-5)
Beregn arealet af trekant ABC
Svar #1
05. november 2005 af km55 (Slettet)
Hej.
Mit forslag ville være at brugte vektorene AB=(4-1;-6-2)=(3;-8) og AC=(6-1;-5-2)=(5;-7)
disse udspænder et parallellogram
arealet udregnes ved halvdelen af dette parallellogrammet.
A=1/2(det(AB,AC))
A=1/2(3*-7-(-8)*5)
A=9,5
Mit forslag ville være at brugte vektorene AB=(4-1;-6-2)=(3;-8) og AC=(6-1;-5-2)=(5;-7)
disse udspænder et parallellogram
arealet udregnes ved halvdelen af dette parallellogrammet.
A=1/2(det(AB,AC))
A=1/2(3*-7-(-8)*5)
A=9,5
Skriv et svar til: matematik-opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
