Matematik
Vektorsu,sreduceringsspørgsmål :)
05. november 2005 af
makemyday (Slettet)
Har lige nogle spørgsmål angående reducering af vektorsummer:
Hvis vi antager at have vektorerne
BC+CD+CB+CD+DC+DB+RR
De to første vektorer BC+CD kan vel via inskudsreglen omskrives til BD. Så vi har:
BD+CB+CD+DC+DB+RR
Går vektorerne "ud" med hinanden hvis vi har f.eks. AB + BA = 0 ?
Kan man bare fraregne en RR/nul-vektor? Således at første linje kan skrives:
BC+CD+CB+CD+DC+DB+RR = BC+CD+CB+CD+DC+DB ?
På forhånd tak.
Hvis vi antager at have vektorerne
BC+CD+CB+CD+DC+DB+RR
De to første vektorer BC+CD kan vel via inskudsreglen omskrives til BD. Så vi har:
BD+CB+CD+DC+DB+RR
Går vektorerne "ud" med hinanden hvis vi har f.eks. AB + BA = 0 ?
Kan man bare fraregne en RR/nul-vektor? Således at første linje kan skrives:
BC+CD+CB+CD+DC+DB+RR = BC+CD+CB+CD+DC+DB ?
På forhånd tak.
Svar #1
05. november 2005 af ET (Slettet)
Generalt gælder det om vektorer:
AB=-BA.
AA=O
vink: hele udtrykket kan forkortes til vektor CB
AB=-BA.
AA=O
vink: hele udtrykket kan forkortes til vektor CB
Svar #2
05. november 2005 af makemyday (Slettet)
OKay. Mange tak. Så har jeg forstået det rigtigt :)
Skriv et svar til: Vektorsu,sreduceringsspørgsmål :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
