Matematik

Lineære sammenhænge - haster!

28. oktober 2013 af Lektiekongenn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey, har fået spørgsmålet.

y=0,022x-10,6

Hvor x betegner distancen i meter og y betegner konditallet

hvor mange meter ekstra skal man løbe (tilvækst i x), hvis ens kondital med 10 ( tilvækst i y)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af mathon

               y = ax + b

           
                        Δy
               Δx = -----
                         a

    


Skriv et svar til: Lineære sammenhænge - haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.